

PO Box 33834 Portland, OR 97292

(503) 263-5060

2019 Annual Conference at Best Western Plus Agate Beach in Newport, Oregon May 3rd – 5th

Friday, May 3rd

REGISTRATION: 5:00 PM - 7:00 PM MEET & GREET: 7:00 - 9:00 PM

	SATURDA	Y, May 4 th						
	REGISTRATION: 7:30 AM – 8:00 AI	M, BREAKFAST: 7:30 AM – 9:00 AM						
8:00 -	The Invisible Truth About UV	CL Selection & Patient Education						
8:50 A	1 Hour ABO, Technical Level 1	1 Hour AOA-CPC (for CPO, CPOA, CPOT), 1 Hour NCLE Technical Level 2						
	Cindi Davis, ABOC, CPOT	Andrew Bruce, LDO-Wa, ABOM						
	Sponsored by Carl Zeiss Vision Inc							
9:00 -	Spectacle Lens Solutions for Digital Eyestrain	Strabismus						
9:50 A	1 Hour ABO Technical Level 2	2 Hours AOA-CPC (for CPO, CPOA, CPOT), 2 Hours NCLE Technical Level 3						
	Cindi Davis, ABOC, CPOT	Roy Ferguson, PhD, ABOM, NCLEC						
	Sponsored by Carl Zeiss Vision Inc							
10:00 -	Managing Prism & Imbalance – Part 1							
10:50 A	1 Hour ABO Technical Level 1							
	Andrew Bruce, LDO-Wa, ABOM							
	TRADE SHOW: 11:00 AM – 1:30	PM, LUNCH : 12:15 PM – 1:15 PM						
1:30 -	Managing Prism & Imbalance – Part 2	Scleral Contact Lenses for Beginners						
2:20 P	1 Hour ABO Technical Level 3	1 Hour NCLE Technical Level 2						
	Andrew Bruce, LDO-Wa, ABOM	Brooke Harkness, OD						
		Sponsored by Valley Contax						
2:30 -	Dog Guides	Applications and Strategies for Custom and Specialty Contact Lenses						
3:20 P	2 Hours AOA-CPC (for CPO, CPOA, CPOT), 2 Hours ABO General	1 Hour NCLE Technical Level 2						
	Knowledge	Brooke Harkness, OD						
	Roy Ferguson, PhD, ABOM, NCLEC	Sponsored by Valley Contax						
3:30 -		CL & Controlling Myopia Progression						
4:20 P		1 Hour NCLE Technical Level 2						
		Andrew Bruce, LDO-Wa, ABOM						



PO Box 33834 Portland, OR 97292

(503) 263-5060

2019 Annual Conference at Best Western Plus Agate Beach in Newport, Oregon May 3rd – 5th

	SUNDAY, May 5 th							
	REGISTRATION: 7:30 AM – 8:00 AM, BREAKFAST: 7:30 AM – 9:00 AM							
8:00 -	Presbyopia Overview							
8:50 A	2 Hours AOA-CPC (for CPO, CPOA, CPOT), 2 Hours ABO Technical Level 3, or 2 Hours NCLE Technical, Level 3							
	Roy Ferguson, PhD, ABOM, NCLEC							
9:00 -								
9:50 A								
10:00 -	Dispelling the Myth; Prism is a Four Letter Word							
10:50 A	1 Hour ABO Tech Level 2 or 1 Hour NCLE Tech Level 2							
	Phernell Walker, ABOM, NCLEC							
	Sponsored by Walman Optical							
11:00 -	Color Vision – Do You See What I See?							
11:50 A	1 Hour ABO Tech Level 1 or 1 Hour NCLE Tech Level 1							
	Phernell Walker, ABOM, NCLEC							
	Sponsored by Walman Optical							
	LUNCH : 12:00 PM - 12:30 PM							
12:30 -	Big Foot, Loch Ness, Easter Bunny and other Optical Myths							
1:20 P	1 Hour ABO Tech Level 2 or 1 Hour NCLE Tech Level 2							
	Phernell Walker, ABOM, NCLEC							
	Sponsored by Walman Optical							
1:30 -								
2:20 P								



PO Box 33834 Portland, OR 97292

(503) 263-5060

2019 Annual Conference at Best Western Plus Agate Beach in Newport, Oregon May 3rd – 5th

Name:						C	Certificates	ABO	NCLE	CPC		
(Please Print)						L	icenses					
Company Name:								OTHER	:	NONE		
			1									
Address:				City:			tate:	Zip:				
[] Home [] Work												
Phone Nun			E-Mail:									
[] Home [] Work		[]Home []Work									
PLEASE PLACE A CHECK NEXT TO THE COURSES YOU WOULD LIKE TO ATTEND SATURDAY, May 4 th												
	T		DAY, May									
8:00 A	The Invisible Tru											
9:00 A	_ ·	olutions for Digital Eyestrain		Strabismus								
10:00 A		& Imbalance – Part 1										
1:30 P	Managing Prism & Imbalance – Part 2			Basics of Scleral Lenses								
2:30 P	Dog Guides			Applications and Strategies for Custom and Specialty Contact Lenses								
3:30 P				CL & Controlling Myopia Progression								
			AY, May	5 th								
8:00 A 9:00 A	Presbyopia Overview											
10:00 A	Dispolling the M											
10:00 A 11:00 A		e Myth; Prism is a Four Letter Word										
-		o You See What I See?										
12:30 P	Big Foot, Loch N	ess, Easter Bunny and Other Optical Myths										
1:30 P	VE TUE DIGUT TO C	HANCE OF MODIEV THE COHEDINE AC MECECCARY		ufananaa Daajatnatia.	n Full M/n	aliand After			<u> </u>	¢224.00		
WE KESEK	VE THE KIGHT TO C	HANGE OR MODIFY THE SCHEDULE AS NECESSARY		Conference Registration - Full Weekend – After April 20 th 1 Day - Saturday Only 1 Day - Sunday Only						\$224.00		
			1 L	pay - Saturday Only		1 Day - St	anday Only	T-4-1		\$149.00		
REGISTRAT	TION CONFIRMATIO	ON WILL BE E-MAILED TO ADDRESS ABOVE.						Total				
Visa / MC /	Discover / AMEX	Card Number:			Ехр		Billing		Card			
1100, 1110,	,				Date		Zip		Security	v		
Circle One							Code		Code	,		
1		Name On Card:	Signature:									
		To Pay By Check, Please Make Check	Payable	To OAO And Mail To	o: OAO, PC	O Box 33834,	Portland, O	R 97292	2.			
						•	-					